Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Patak menti portrék - BISEL bioindikáció a középiskolai oktatásban országos internetes verseny 2017/2018

Verseny célja:

A tanulók érzékenyítése a víz kiemelkedő szerepére: természetes erőforrás, táplálék és élőhely egyszerre. Emellett a BISEL bioindikációs vízminősítési módszer megismertetése és népszerűsítése a közoktatási intézményekben.

Nevezés módja:

A versenyre történő jelentkezéshez szükséges a honlapon való előzetes regisztráció, ez már az első forduló előtt is bármikor megtehető. A regisztráció intézményenként értendő, mindemellett egy intézményből több csapat is beküldheti a megoldásokat. A megoldások beküldési sorrendje számít az elbírálásban, tehát a gyorsaság előnyt jelent.

Nevezési lap:
Díjazás leírása:

● Ingyenes Nemzeti Parkba szóló belépő és részvétel egy nemzeti parki programon 

● Tárgy- és könyvjutalmak

Felhívás szövege:

A Földművelésügyi Minisztérium BISEL – Bioindikáció az iskolai oktatásban programja kapcsán Patak menti Portrék címmel az élőhely világnaptól a víz világnapjáig tartó országos versenyt hirdet.

A verseny felépítése: A verseny három fordulóból és egy országos döntőből áll. A http://bisel.hu/verseny oldalon megjelenő feladatok megoldásait online kell elküldeni az egyes fordulóknál meghatározott módon, a feltüntetett határidőig. A versenyre való jelentkezéshez e-mailben történő regisztráció szükséges.

 

További versenyidőszakok