Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Országos Komplex Ének-Zenei Műveltségi Verseny 2013/2014

Nevezési határidő:
2013. december 16. 00:00
Verseny célja:

A zenei műveltség, zenei kultúra hagyományainak őrzése, az ének-zene tantárgy „Kodályi” szellemi örökségének és a magyar nemzeti kultúra, alkotásainak, jeles értékeinek ápolása.

Nevezés módja:
Nevezési díj: 3500 Ft/csapat, a nevezési díj befizetéséhez szükséges számlakérő lap a honlapról tölthető le.
A versenyre jelentkezhetnek bármelyik Magyarországon működő, heti 1 órában, az általános tantervi követelményeknek megfelelően ének-zenét tanuló 7-8. évfolyamra járó általános iskolai, 6 és 8 évfolyamos gimnáziumi tanulókból álló 3 fős csapatok.
A csapat tagja között mindkét évfolyamos tanulónak kell lennie.
Egy intézmény legfeljebb 2 csapatot indíthat.
Díj jellege:
könyvjutalom, oklevél
Díjazás leírása:

Az egyes fordulók sikeres teljesítői továbbjutnak a régiós illetve országos döntőbe.Akik nem jutnak a régiós és országos döntőbe, megyei, régiós eredményeik elismeréseként oklevelet, a pedagógusok az országos versenyben való részvételükért, felkészítő munkájukat méltató hivatalos köszönő levelet kapnak. Az országos döntőn résztvevők díjai:

1. helyezett csapat tagjai: Oklevél, könyv
2. helyezett csapat tagjai: Oklevél, könyv

3. helyezett csapat tagjai: Oklevél, könyv A többi versenyző diák a csapatuk által elért országos helyezés sorszámát tartalmazó oklevelet kap. Az eredmények közzétételének módja: A www.csitary.hu és a www.zeneszeret.hupont.hu honlapon, a pedagógiai intézetek kiadványaiban, e-mail értesítés a versenyben résztvevők iskolájába. Weblap látogatottság számláló: Mai: 69 Tegnapi: 48 Heti: 261 Havi: 688 Össz.: 74 233 Read more: http://zeneszeret.hupont.hu/2/versenykiiras-iii-orszagos-enekzene#ixzz2hM5kYHhX

Hatókör:
magyarországi
Ajánlott irodalom:

Az országos tankönyvjegyzékben szereplő ének-zene tankönyvek, valamint Pécsi Géza: Kulcs a muzsikához című könyve.

További versenyidőszakok