Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Országos Komplex Ének-Zenei Műveltségi Verseny 2012/2013

Nevezési határidő:
2012. november 21. 00:00
Verseny célja:

A zenei műveltség, zenei kultúra hagyományainak őrzése, az ének-zene tantárgy „Kodályi” szellemi örökségének és a magyar nemzeti kultúra, alkotásainak, jeles értékeinek ápolása.

Nevezés módja:
Nevezni 2012. október 8-tól, a Zenei Világnap tiszteletére megjelenő, és a Csitáry Emil Művészeti Műhely AMI honlapján http://www.csitary.hu oldalon elérhető, első forduló tesztlapjának megoldásával, visszaküldésével, és a nevezési díj befizetésével lehet. Nevezési díj: 3500.-Ft/ csapat, a nevezési díj befizetéséhez szükséges számlakérő lap a honlapról tölthető le. Nevezések beküldési határideje: 2012. november 21. A levelező forduló feladatlapjai postai úton, vagy e-mailen is visszaküldhetőek az alábbi elérhetőségek valamelyikén.
 
Iszkaszentgyörgyi Általános Iskola Kisné Szonn Ibolya országos  verseny főszervezője nevére: 8043. Iszkaszentgyörgy, Kastély 8. E-mail: zeneszeret [at] freemail.hu
Díj jellege:
könyvjutalom, oklevél
Díjazás leírása:

Az egyes fordulók sikeres teljesítői továbbjutnak a régiós illetve országos döntőbe. Akik nem jutnak a régiós és országos döntőbe, megyei, régiós eredményeik elismeréseként oklevelet, a pedagógusok az országos versenyben való részvételükért, felkészítő munkájukat méltató hivatalos köszönő levelet kapnak. Az országos döntőn résztvevők díjai: 1. helyezett csapat tagjai: Oklevél, könyv 2. helyezett csapat tagjai: Oklevél, könyv 3. helyezett csapat tagjai: Oklevél, könyv A többi versenyző diák a csapatuk által elért országos helyezés sorszámát tartalmazó oklevelet kap.

Ajánlott irodalom:

Az országos tankönyvjegyzékben szereplő ének-zene tankönyvek, valamint Pécsi Géza: Kulcs a muzsikához c. könyve.

További versenyidőszakok