Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Nokia Code Jam 2016

Nevezési határidő:
2016. november 3. 00:00
Verseny célja:

C++ és Java programozási verseny

Az eredményhirdetés várható időpontja:
2016. november 18. 00:00
Nevezés módja:

Első lépésként alakíts csapatot 2 társaddal és jelentkezzetek a Nokia Code Jamre! Ezt követően, az online selejtezőn legyetek benne a legjobb 16 csapatban, akik sikeresen teljesítik a selejtezőt. Majd bizonyítsatok a 8 órás élő döntőn, ahol a 16 csapat egymás ellen küzd meg a fődíjért! 

 

A Nokia Code Jamre bárki jelentkezhet, középiskolások, felsőoktatásban tanulók és már végzettek, tapasztaltak is.

A Nokia Code Jam a Nokia kollégái számára belső versenyként érhető el. Az időzítés és a feladat megegyezik, de egy külön listán mérkőznek meg egymással a Nokiás csapatok.

Felhívás szövege:

Fejtsd meg a hálózat kihívásait!

Otthonosan mozogsz a C++ vagy a JAVA programozás területén? Szeretsz stratégiákban gondolkodni?

Ez a Te versenyed! Jelentkezz 3 fős csapattal a Nokia Code Jam-re, ahol a selejtező forduló feladata egy telekommunikációs stratégiai szoftver programozása lesz az általad választott programnyelven.

A Nokia szakemberei 4G/LTE hálózatok fejlesztése során a legmodernebb telekommunikációs tudásra tesznek szert, miközben érdekes feladatokat és valódi szakmai kihívást kapnak, mindezek mellett nemzetközi munkakörnyezetben állják meg a helyüket. Ez a garancia arra, hogy a versenyen is életszerű problémákat kell majd megoldanotok, miközben nem várt izgalmakkal és dilemmákkal szembesültök majd!

A legjobb 16 csapat 8 órás élő programozási döntőn vehet részt a Nokia zsűrije előtt, ahol szoftvereik megmérkőznek egymással. Az elnyerhető jutalom is kiemelkedő:

Fődíj: 700 000 Ft

II. helyezett: 200 000 Ft

III. helyezett: 100 000 Ft

Különdíj a legjobb helyezést elérő középiskolás csapat iskolája számára:

30 000 Ft értékű műszaki vásárlási utalvány

A versenyre bárki jelentkezhet, aki kedvet és kitartást érez magában, hogy megfejtse a hálózat kihívásait! Ne habozz, indulj Te is!

További versenyidőszakok