Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Nemzetközi Kenguru Matematikaverseny 2014/2015

Nevezési határidő:
2014. október 27. 00:00
Verseny célja:

  A verseny céljai:
· a matematika népszerűsítése, a matematika megszerettetése,
· sikerélmény biztosítása,
· Magyarország bekapcsolása egy egységes európai versenybe,
· nemzetközi hírnevünk javítása,
· tehetségek kiválasztása.

Nevezés módja:

Nevezés módja:
A szervezők honlapján, online felületen keresztül. A bal oldalt található Versenynevezés fül alatt van lehetőség a regisztáricóra.
Postán, e-mailben nem fogadunk nevezést.
A járulékos költségek miatt a minimálisan 5 főt nevező iskolák jelentkezését tudjuk elfogadni.
Nevezési díj: 500 Ft/ fő
Fizetés módja:
A végleges létszám kialakulása, a nevezés lezárása után kérjük megírni számla kiállításához szükséges adatokat (vevő neve, címe, versenyzők létszáma, fizetés módja) az info [at] zalamat.hu címre. Ha nem adnak meg más számlázási adatot, akkor automatikusan az iskola nevére, csekkes számlát állítunk ki, amit a későbbiek folyamán nem áll módunkban stornózni.      
Kedvezmények:
30-60 résztvevőig minden 30. tanuló ingyen indulhat a versenyen, 60 résztvevő felett ezután minden 10. tanuló indulhat ingyen (azaz 30 tanuló esetén 29, 60 tanuló esetén 58; 70 tanuló esetén 67; 81 tanuló esetén 77 stb. résztvevő után kell a nevezési díjat befizetni!)

Nevezési lap:
Díj jellege:
oklevél, tárgyjutalom
Díjazás leírása:

- Iskolai díjazás (résztvevők számától függően), amit a feladatlapokkal együtt postázunk. - Minden induló emléklapot és egy következő tanévre szóló kengurus kártyanaptárt kap. - Ha egy iskolából legalább 60 fő indul, a szervező tanár munkáját is jutalmazzuk. - Az országos eredményhirdetés Budapesten az ELTE épületében lesz. Évfolyamonként, általános iskolásoknál, 0. évfolyamnál, szakközépiskolásoknál az 1-15., a nem speciális tanterv szerint tanuló gimnazistáknál az 1-15., a speciális matematikát tanuló 1-5. helyezettek számára. Az 1-3. helyezett diákok tanárai szintén díjazásban részesülnek

Hatókör:
nemzetközi
Ajánlott irodalom:

Az adott évfolyam matematika tantervi tananyaga. A felkészüléshez használható irodalom az előző évek feladatsorai.

További versenyidőszakok