Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Művészeti rajz- és festőverseny 2014/2015

Verseny célja:
Alkossatok nálunk!
Szeretettel várunk minden rajzoláshoz, festéshez kedvet érző diákot! Gyertek el az ország, egyik legjobb művészeti iskolájába alkotni! Értékeljük a munkádat, megmondjuk ki vagy, hol tartasz, merre tovább. A legjobbakat  megjutalmazzuk!
Nevezés módja:

Egy versenyző egy kategóriában nevezhet 2014. november 5. szerdáig, honlapunk képzőművészet oldaláról letölthető jelentkezési lapon, valamint iskolánk Facebook oldaláról is. Jelentkezni az adatlap elküldésével lehet! Név, iskola, életkor, elérhetőség megjelöléssel kérjük a rajzpalyazat [at] tanceskepzo.hu e-mail címre elküldeni.

Felhívás szövege:
Az előzetes jelentkezés alapján, a szervezők által készített csoportbeosztásnak megfelelően kerül sor a helyszínen a rajzolásra, festésre, amelyről értesítést küldünk.
A helyben készült és hozott (1-2) alkotásokról konzultáció kérhető az iskola művésztanáraitól. A képzőművészeti tanszak tanárai, akik jelen lesznek: Milanovich Ildikó festőművész, Nagy Rita festőművész, Radosza Attila festőművész, Selényi Károly grafikus-festőművész, Szalkai Károly festőművész.
Elbírálás: Az eredményhirdetés időpontja: 2014.november 7.-én, 12.45.
A pályamunkákat az iskolai pályaválasztási nyílt napon (2014. november 20-án, 14.00.) kiállítjuk. Az összesített eredményeik alapján a legjobbakat nagy értékű tárgyjutalomban részesítjük. (Rajz- és festőeszközök.)
A díjazott munkák alkotói, akik 2015 februárjában a képzőművészeti szakközépiskolai osztályunkba jelentkeznek, a képességvizsgálaton plusz pontokat is kapnak.
További versenyidőszakok