Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Körösök Menti Levelezős Verseny 2019/2020

Nevezési határidő:
2020. április 10. 00:00
Verseny célja:

A Körösök Menti Levelezős Verseny országos megmérettetésre hív minden általános iskolai tanulót matematikából (1-8. osztály) és magyar nyelvtanból (2-8. osztály). A verseny otthonról is nyugodtan végezhető. Azon dolgozunk, hogy minél több jutalmat, élményt tudjunk adni a verseny végén A DIÁKOKNAK. Egy miskolci szülő szerint: „…egy verseny, ahol nem csak a dicsőségnek lehet örülni…”

Nevezés módja:

A III. FORDULÓ ALATT JELENTKEZETT TANULÓKNAK 2020. ÁPRILIS 30-IG KELL AZ I., II. ÉS A III. FORDULÓ MEGOLDÁSAIT VISSZAKÜLDENI.

A verseny bekapcsolható az iskolai tehetséggondozási programba szülői, alapítványi vagy tankerületi támogatással.

Nevezési díj: iskolai nevezés esetén: 3800 Ft/fő/tantárgy/tanév, egyéni nevezés esetén: 4600 Ft/fő/tantárgy/tanév.

A számlát a postázások során csatoljuk.

A nevezési lap április 10-ig online is beküldhető.

Nevezési lap:
Díj jellege:
emléklap, emléktárgy, könyvjutalom, oklevél, tanulmányút, tárgyjutalom
Hatókör:
magyarországi
Felhívás szövege:

ÁPRILISI FINÁLÉ!

A Körösök Menti Levelezős Verseny országos megmérettetésre hív minden általános iskolai tanulót matematikából (1-8. osztály) és magyar nyelvtanból (2-8. osztály).
A verseny otthonról is nyugodtan végezhető.
Aki még szeretne csatlakozni, az most megteheti.

1. forduló: postázás: 2019. október 14., beküldési határidő: 2019. november 5. ( A postázás napján mindenki megkapja a feladatsort és a kódlapot e – mail – ben is. ) - a pedagógusoknak szánt jutalmak postázása – UTÓLAGOS JELENTKEZÉS LEHETSÉGES
2. forduló: postázás: 2019. december 16., beküldési határidő 2020. január 6. ( A postázás napján mindenki megkapja a feladatsort és a kódlapot e – mail – ben is. ) - UTÓLAGOS JELENTKEZÉS LEHETSÉGES
3. forduló: postázás: 2020. március 30., beküldési határidő: 2020. április 20., ( 2020. MÁRCIUS 25 - én MINDENKI MEGKAPJA A FELADATSORT E-MAIL-BEN IS. ) – ÁPRILISI FINÁLÉ ( UTÓLAGOS JELENTKEZÉS LEHETSÉGES )

FONTOS!: KÉRJÜK, HOGY A MÁJUSI DÖNTŐ MIATT A KÓDLAPOK ALJÁN KÉRT E-MAIL CÍMEKET MEGERŐSÍTÉS, HIÁNYPÓTLÁS VÉGETT ÍRJÁK BE! A 3. forduló során lehetőség van az előző fordulók kódlapjainak pótlására.

-2020. május 8 – án a három forduló megoldásait és a ranglistát (évfolyamonként, tantárgyanként) mindenki számára elküldjük e – mail – ben.
+ 1 döntő fordulók: 2020. május 11 – én matematikából, május 13 – án magyar nyelvtanból reggel 8 órakor mindegyik évfolyamon az első három helyen álló versenyző döntő feladatsort kap e – mail – ben. A feladatsorokat ekkor mindegyik, a
diákhoz köthető (versenyző, tanár, tanító, iskola, szülő) e –mail címére eljuttatjuk. A megoldásokat ekkor minél gyorsabban kell majd visszaküldeni elektronikus és postai levél formájában is. Ezeknél a fordulónál a gyorsaságot és a pontosságot vesszük figyelembe.
-2020. május 25 – én a döntő forduló megoldásait és a ranglistát (évfolyamonként, tantárgyanként) mindenki számára elküldjük e – mail – ben.

Értékelés: A jutalmakat 2020. június 10 – ig postai úton eljuttatjuk a versenyzőknek, amelyek a tanévzáró ünnepségen is átadhatók.

További versenyidőszakok