Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Konkoly levél tiszta búza 5-8. évfolyam 2013/2014

Nevezési határidő:
2013. július 26. 00:00
Verseny célja:

A BONAFARM cégcsoporttal tavaly elkezdett szakmákat és mezőgazdasági ágazatokat népszerűsítő oktatósorozat folytatásaként a gyerekek megismertetése a terményágazattal. Az ágazathoz kapcsolódó ismeretek, folyamatok megismerése a meglévő ismeretek kiszélesítése és mélyítése, majd a háttéranyag gyűjtését követően, a személyes tapasztalatszerzés lehetőségének biztosítása.

Nevezés módja:

Jelentkezés módja: Egyénenként, e-mail küldésével (Ezúton szeretnék jelentkezni a „Konkoly levél, tiszta búza” címmel meghirdetett pályázatra.) az info [at] csanyialapitvany.hu címre július 26-ig.
A pályázatból való kizárást vonja maga után:
- a jelentkezési lap beküldésének elmulasztása
- plagizálás
- a pályázat határidőn túli beküldése
- a tanulmányi szerződésben vállaltaktól való jelentős eltérés
- az Alapítvány Együttélési Szabályainak és Házirendjének megsértése
A pályázat benyújtásának határideje, módja: Mindenki egy pályamunkával indulhat. Elbírálás során az egyéni stílust, az ötletességet és a leírt megjelenített információk helyességét és az önálló munkát vesszük figyelembe. A pályázatot a Csányi Alapítvány a Gyermekekért 1526 Budapest Pf.3. címre kell beküldeni 2013. augusztus 26-ig. A határidő után beérkező pályaművek nem kerülnek elbírálásra. A pályázó vállalja, hogy pozitív elbírálás esetén az ágazatvezető által megadott időpontban részt vesz a tanulmányi kiránduláson. Az ott tapasztaltakról részletes képes beszámolót készít, melyet az Alapítvány honlapján közzéteszünk. 

Díjazás leírása:

A pályázat értékelése: A beérkező pályázatok elbírálását egy bizottság végzi. A nyertesek nevét 2013. szeptember 10-én a Csányi Alapítvány honlapján www.csanyialapitvany.hu tesszük közzé. A pályamunkák bemutatásra kerülnek a 9. Életút Napon. A pályázat díjazása: A legjobb pályázók egynapos tanulmányi kiránduláson vehetnek részt 2013. októberében. Tervezett helyszín: Bóly, Dalmand.

További versenyidőszakok