Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Hallásssérültek Borbély Sándor Országos Tanulmányi Versenye 2022/2023

Nevezési határidő:
2023. március 28. 23:45
Verseny célja:

Hallássérült tanulók tantárgyi ismereteinek komplex mérése, tehetséggondozás.

Nevezés módja:

A versenyre való nevezés és az azon való részvétel ingyenes. A versenyre való nevezés és az azon való részvétel egyik fordulóban sem köthető se nevezési, se regisztrációs, se részvételi díjhoz!
A versenyző tanulók és a kísérő tanárok étkezését és szállását a rendező intézmény biztosítja. Az országos döntőn a versenyzők és a kísérő tanárok útiköltségét a nevező intézmények fizetik. A verseny résztvevői: A hallássérültek általános iskoláiban, valamint a többségi általános iskolákban integráltan tanuló 3., valamint 5-8. évfolyamon tanuló siket és nagyothalló diákok.
A komplex versenyekre a megfelelő tantárgyi ismerettel, tudással rendelkező, de kommunikációjukban gátolt tanulók is nevezhetők „d” (dysphasia) jelzéssel. Versenyzésüket a rendezők – egyéni versenyzők esetében – jelnyelvi tolmáccsal segítik. Az integrált oktatásban tanulók nevezését az utazó tanárok segítik.

Hatókör:
magyarországi
Felhívás szövege:

2023. május 11-12-én kerül megrendezésre intézményünkben (SM Duráczky EGYMI Kaposvár Somssich Pál utca 8.) a Hallássérültek XXXIX. Borbély Sándor Országos Tanulmányi Versenye.

A verseny kapcsolattartója: Csekné Kudomrák Gyöngyi
E-mail: csekne.kudomrak.gyongyi [at] liveedu.duraczky.hu
Telefonszám: +36-30/552-2276

További versenyidőszakok