Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Dombó Pál Tanulmányi Verseny 2022/2023

Nevezési határidő:
2023. január 30. 23:45
Verseny célja:

A Dombóvár környékbelii iskolák tanulóinak, a kis települések tanulóinak szervezzük ezt a versenyt magyar nyelv, irodalom és matematika tantárgyból.
Olyan egy fordulós versenyt szerettünk volna szervezni, ahol a gyerekek nem kódolják a megoldásokat, hanem logikusan kifejtik és indokolják a gondolataikat.
A jelentkezők magas száma, és az, hogy már Tolna megye, Somogy megye és Baranya megye iskolái is neveztek azt mutatja, hogy hiánypótló a versenyünk.

Nevezés módja:

A nevezési díj a tanulóknak tantárgyanként: 800 Ft.

Jelentkezni csak a mellékelt jelentkezési lapon lehet e-mailben (mar.edit66 [at] gmail.com). Lehetőség szerint a nevezési díj befizetése a helyszínen, a nevezési határidőnek megfelelően történjen, számlaigényüket – kérjük – előre jelezzék. Ha nem tudják a nevezési díjat eljuttatni intézményünkbe, kérjük, jelezzék.

A verseny kapcsolattartója: Markovits Edit
E-mail: mar.edit66 [at] gmail.com
Telefonszám: 06-74/566-011

Felhívás szövege:

A „Gyermek adatott nekünk” Alapítvány a 2022/2023. tanévben 2023. április 5-én 9 órától megrendezi a Dombó Pál tanulmányi versenyt a Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészei Iskola Hunyadi tér 23. sz. alatti épületében.
A versenyre Tolna, Somogy, Baranya megyéből várjuk a jelentkezőket.
A tanulmányi versenyt magyar nyelvből és matematikából hirdetjük meg a 2-8. évfolyamokon.
Az idei tanévben is lehetőség lesz arra, hogy egy tanuló mindkét tárgyból megmérettesse magát.

További versenyidőszakok