Menü megnyitása

Diák Menedzsment bajnokság 2017

Nevezési határidő:
2017. március 20.
Verseny célja:

Rengeteg a közgazdaság iránt érdeklődő és a közgazdász diplomával rendelkező fiatal, de kik az igazán jók közülük? Annyira sokan vannak, hogy sokszor egy nagy tömegként kezelik őket, pedig köztük is találhatunk kimagasló egyéniségeket. Az ő felfedezésüket célozza meg évről évre a Diák Menedzsment Bajnokság, amely 1997 óta a közgazdász hallgatók legkedveltebb élő versenye.

Nevezés módja:

A versenyen 3 fős csapatok vesznek részt. A versenyen bármely 30 év alatti felsőfokú tanulmányt folytató vagy ezzel rendelkező természetes személy részt vehet, aki tagja valamely 3 fős csapatnak.

A verseny nevezési díja csapatonként 2.000 ,-Ft, amit a helyi szervezőknél kell kifizetni.

A verseny regisztrációja a verseny hivatalos weboldalán történik (www.diakverseny.hu).

Nevezési lap:
Díjazás leírása:

300 000 Ft értékű műszaki vásárlási utalvány a Loxon Solution-tól,

tréningcsomag 450 000 Ft értékben az első 3 csapat tagjainak a TCS-től,

További díjak:

Karrierlehetőség támogatóinknál,

ajándékcsomagok.

A díjazás kiosztását a verseny szervezője határozza meg. A díjak átadása a rendezvény élő döntőjének záróeseményén, a díjkiosztón történik meg.

Ajándékcsomag az élő selejtezőkön továbbjutók számára.

Felkészülést segítő anyagok a verseny honlapján:
Felhívás szövege:

A DMB  idén a síhotelek világába kalauzolja el a résztvevő csapatokat.

A bajnokság során virtuális szállodák vezetőiként az értékesítést és a kapacitás kihasználást érintő, különböző stratégiai kérdésekben kell döntéseket hozniuk a csapatoknak, szem előtt tartva a megtérülés és nyereségesség kérdéseit is. 

Az idei évi Diák Menedzsment Bajnokságra március 20-ig lehet regisztrálni. Ezt követően a tesztfordulók során a versenyzők kipróbálhatják a szimuláció működését, hogy az élő selejtezőkre már felkészülten érkezhessenek.
 
Az élő regionális selejtezők március 27. és április 7. között kerülnek megrendezésre az ország 6 városában. A verseny izgalmai mellett ezeken az alkalmakon a támogatók által biztosított ajándékok is hozzájárulnak a remek hangulat kialakításához.
 
Az áprilisi döntőn a 10 legjobb csapat küzdhet meg az első helyért.
 
Kövesd az eseményeket folyamatosan Facebookon!

További versenyidőszakok